Κίνα Οικογενειακό δωμάτιο Furnitures κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Liu Yu

Τηλεφωνικό νούμερο : 18948222979

Free call

Ολοκαίνουργιος του 2021

January 8, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ολοκαίνουργιος του 2021

Δεδομένου ότι το 2020 ήταν κλειστό, OldTree πηγαίνει στο 6ο έτος από το 2016, αρχίζουμε ο πράκτορας στον πελάτη, κατόπιν η πώληση το μικρό δώρο στον πελάτη, δεδομένου ότι το γραφείο κοσμήματος καθρεφτών ήταν στο απόθεμα δεν μπορεί πωλήσεις επειδή σπασμένο του καθρέφτη, προσπαθούμε να βρούμε μας τα soluctions στο sovle αυτό το πρόβλημα της ζημίας κατά τη διάρκεια της ναυτιλίας, αφότου ήταν το γραφείο κοσμήματος καθρεφτών πετύχετε στην αγορά, κατόπιν πηγαίνουμε στα γραφεία παπουτσιών καθρεφτών, ήταν πρόκληση στον καθρέφτη που έσπασαν, επίσης η πρόκληση συγκεντρώνει, έτσι έχουμε το εύρημα το soluction στη μικρή συσκευή και έχουμε το soluction να συγκεντρώσει.

Αφότου εστιάζουν οι δεκαετίες στα έπιπλα καθρεφτών, διαστημικά έπιπλα αποταμίευσης, στη νέα δεκαετία, θα φέρουμε δημιουργικότερο, έπιπλα καινοτομίας για παντού τη λέξη.

Θα επιθυμούσαμε να ευχαριστήσουμε τον όλους θαυμάσιους πελάτη και τους συνεργάτες μας το 2020 και όλο το thoughtout η προηγούμενη δεκαετία, δεν θα είχαμε επιτύχει oour grouth και επιτυχία χωρίς σας! Να ευχηθεί σας όλοι πολύ νέα έτη και μας η επιτυχία και η σχέση στο νέο έτος και στις νέες δεκαετίες.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας