Αρχική Σελίδα

Huizhou OldTree Furniture Co.,Ltd.

Κίνα Huizhou OldTree Furniture Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Huizhou OldTree Furniture Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Ο ποιοτικός πίνακας, τα μέρη μετάλλων είναι παχύς και εύρωστος, είναι πραγματικό ξύλο και έχει ένα όμορφο τέρμα. Είναι όπως τον παλαιό Αμερικανό που γίνεται τη χειροτεχνία μη διαθέσιμη ακόμη και στον κανονικό Αμερικανό που γίνεται τα προϊόντα άλλα. Υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα συνελεύσεων που ανίχνευσα αλλά είναι δευτερεύων και πρέπει να το ψάξετε για να το παρατηρήσετε, οι 5 ξύλινες σανίδες που κάνουν τον πίνακα, κάνουν

—— Jack

Αγάπη αυτό! Βασανίζομαι με να παρουσιάσω αυτό μακριά σε ο καθένας! Η ποιότητα είναι θαυμάσια! Δεν μπορώ να πω εάν το ξύλο είναι πραγματικό ή, αλλά βεβαίως αισθάνεται πραγματικό και σταθερό. Η συνέλευση ήταν εύκολη. Τόσο λειτουργικός και μεγάλος διαστημικός αποταμιευτής!!

—— Nait

Αρκετά εύρωστος να χρησιμοποιηθεί ως να δειπνήσει πίνακας ή ράφι. Η πρώτη εντύπωση ήταν καταπληκτική… μετά από μια εβδομάδα που είμαι ακόμα κατάπληκτος με την. Εγώ και η σύζυγός μου είναι πολύ ευχαριστημένοι από το επειδή το ξύλο φαίνεται και αισθάνεται πολύ συμπαθητικό και στερεό. Σκέφτομαι ότι το καλύτερο μέρος είναι ξύλινο το κομψό τελειώνει, και είναι αρκετά πυκνά να μοιάσει με έναν κόσμιο πίνακα. Είναι πραγματικά πραγματικό ξύλο.

—— Παραμονή

Τελειοποιήστε για μινιμαλιστικός και εύκολος να βάλει από κοινού. Το φως δεν έρχεται με το, μπορείτε να το βρείτε στην Αμαζώνα. Έπρεπε να αγοράσω αυτό το κομμό καθώς κινώ πολύ και ζω στα μικρά διαμερίσματα.

—— Rita

Αυτό είναι ένα πραγματικό συμπαθητικό στοιχείο, μια καλή αξία. Εύρωστος, όμορφος και τέλειος για τις ανάγκες μας.

—— Yuki

Η μεγάλη τιμή, κάνει ακριβώς τι το Ι το χρειάζεται για, κάπως εύθραυστος αλλά για την τιμή όλα της, δεν μπορεί ακριβώς να κάνει κακή χρήση, φαίνεται μεγάλος στο πλυντήριο και ο καθρέφτης προσθέτει μια μεγάλη αφή, συστήστε ιδιαίτερα

—— Μάγκο

Μεγάλος λίγος πάγκος. Αντιστοιχίες τέλεια με teak μου να δειπνήσει τον πίνακα.

—— Cindy

Αγαπώ αυτήν την ματαιοδοξία, η επιτραπέζια κορυφή έχει τα μέρη του δωματίου καθώς επίσης και των συρταριών. Ο καθρέφτης είναι τεράστιος και πρόσθεσα τα φω'τα γύρω από τις άκρες για να κάνω τον τέλειο ωραιοποιώντας σταθμό για με.

—— Miya

Η κατασκευή ήταν αρκετά εύκολη, δεν χρειάστηκα τη βοήθεια βάζοντας την από κοινού. Το πλαίσιο καθρεφτών στην πλάτη δεν παράταξε εντελώς όπου έπρεπε να βιδωθεί στην αναχώρηση μιας πλευράς μην εξασφαλισμένης στη θέση.

—— Anny

Είναι απίστευτο, αυτό είναι σίγουρα η καλύτερη εμπειρία αγορών μου, το συμπαθώ πάρα πολύ

—— Jim

Είμαι Online Chat Now

Huizhou OldTree Furniture Co.,Ltd.

Huizhou OldTree Furniture Co.,Ltd.
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Μάρκες : Παλαιό δέντρο
Αριθμός Υπαλλήλων : 50~80
Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-5000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2016
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Το παλαιό εργοστάσιο δέντρων άρχισε στο 2016 σε Lianghua Huidong, το οποίο είναι περίπου 150km από Yantian Shenzhen.

Αρχίζουμε τη γραμμή παραγωγής από τον πίνακα ματαιοδοξίας στο γραφείο αποθήκευσης και το ράφι, η ροή διαδικασίας από το σιδέρωμα του γραφείου ο πίνακας, σε απευθείας σύνδεση ποιοτικός έλεγχος από 5S σε ISO9001 Standard.And συμμορφώνεται με το λογιστικό έλεγχο BSCI, υποδοχή το πρόγραμμα cOem κατά τη διάρκεια της περιόδου σταθερής αύξησης.

Από την έννοια στη μαζική παραγωγή, η ομάδα μας έχει υπερνικήσει πολλές δυσκολίες που διαμορφώνουν τη διαχείριση διαδικασιών συστημάτων. Κάτω από τις ακριβείς απαιτήσεις του ευρωπαϊκού, εισαγωγέα των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας, έχουμε την επανάσταση καινοτομίας από τον πίνακα ματαιοδοξίας στον πίνακα makeup με το φως, από MDF το μίγμα με MDF το στερεό ξύλο μαζί με τα ηλεκτρονικά έξυπνα εξαρτήματα, εφ' όσον ήταν το μέταλλο και η πλαστική συσκευή αναπτύσσουν, χτυπούν κάτω τα έπιπλα ευκολότερα να συγκεντρώσουν Συσκευασία βελτιωνόμαστε από 2A στα πρότυπα διαταγής ταχυδρομείου 6A, υποστηρίζουμε χαμηλό MOQ για να αρχίσουμε την επιχείρηση στο πρότυπο, ευπρόσδεκτο πρόγραμμα cOem ODM από τότε πάνω από 20 έτη εμπειρίας για το πρόγραμμα cOem.

Εκτιμούμε τα οφέλη των βασικών υπαλλήλων, το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού που απασχολείται on-line σε πάνω από 3 έτη, ακολουθούμε τις απαιτήσεις κοινωνικής ευθύνης όπως BSCI. Ο συνεργάτης επιτεύγματος στις αμοιβαίες ωφέλιμες καταστάσεις, απασχολείται στις μακροπρόθεσμες επιχειρησιακές σχέσεις στη διαστημική αλυσίδα εφοδιασμού επίπλων αποταμίευσης μικρή.

Στοιχεία επικοινωνίας
Huizhou OldTree Furniture Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Liu Yu

Τηλ.:: 18948222979

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)